donderdag 8 september 2011

Nieuw : een boek, een smallpresboekje én 24HCD!

Ha !
Tijdje terug, maar nu tijd voor een aantal coole dingen in één update.
Om te beginnen: het eerder genoemde boek Hoe Word Ik Een Held , vol interviews door kinderen met hun held, samengesteld door Sander Koenen én met mijn illustraties, staat op bol.com !
Hier nog even een plaatje daaruit, gewoon om jullie allemaal te helpen herinneren dat je het écht wel wilt hebben, zelfs al ben je de doelgroep niet. (Het is een kleine Carice van Houten die zingend de afwas doet. Jahaa, dat wisten jullie niet hè?)
Okay, volgende punt:
Met een aantal klasgenoten (Comic Design in Zwolle) heb ik een smallpressboekje samengesteld, onder vakkundige leiding van Coenlong Faloofid (bloglink volgt zsm), namelijk KAF! Als een soort van anti-Oogst (Oogst is het stripblad van onze opleiding) hebben we een verzameling gemaakt van een aantal nare stripjes en advertenties (en dat meen ik, KAF is 18+).
Aankomende zaterdag te koop op de stripdagen in Breda; ik verkoop ze zelf, dus schiet mij aan, of als je dat te veel moeite vindt : ze schijnen ook bij de stand van GRNN te liggen.
Hieronder mijn eerste pagina (van vijf) (klikken voor vergroting):
Volgende nieuwtje! 

Dit jaar organiseert ArtEZ in Zwolle voor het eerst óók 24 Hour Comics Day!
Met de enige striptekenopleiding in Nederland belooft het natuurlijk sowieso gezellig te worden, maar ik wil benadrukken dat het niet alleen voor studenten is - iedereen is welkom! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Korte samenvatting:
De datum van 24 HCD is dit jaar zaterdag 1 oktober. We beginnen zaterdag om 11:00 en bikkelen door tot zondag 11:00. De laatste uren is het strijdtoneel vermoedelijk ook open voor publiek.
De locatie is de kantine van ArtEZ Zwolle (Rhijnvis Feithlaan 50; prima te bereiken met de bus vanaf het station (en het centrum) en eigenlijk ook best op loopafstand). Er zijn bovendien nog een aantal lokalen beschikbaar, dus plek zat!
De kunstacademie zorgt voor ontbijt, avondeten en drinken. Neem dus zelf een lunchpakket mee (alhoewel er op een halve minuut lopen een Coop zit, maar daar heb je natuurlijk geen tijd voor ).
Zodra bekend is hoeveel deelnemers er zijn, kan uitgerekend worden hoeveel het gaat kosten per persoon; naar schatting zo'n 15,-.
Opgeven kan via e.ringelberg@student.artez.nl ; de deadline voor het opgeven is 20 september. (als je niet binnen 3 dagen of op de 21e een antwoord op je mailtje krijgt, laat het dan even weten via facebook/blogger!)


Nou, dat was weer het Emmanieuws. Hopelijk tot ziens in Breda!

2 opmerkingen:

naam zei

Hahaha, waarom zou het vinden van de Gr'nn stand makkelijker zijn dan jou stand? :D Erger: er is geen Gr'nn stand, al zitten we er wel met z'n vieren, maar voornamelijk met eigen werkseltjens.

Ben benieuwd! Heb hem gister net nog niet in kunnen kijken.

Janneke zei

Whahaha, die start van jouw strip... XD GEWELDIG XD