maandag 6 september 2010

Hello world!

Dit is volgens mij mijn 43507e poging om weer te beginnen met regelmatig updaten - maar deze keer zal het me lukken.

Waarom? Omdat het nu móét. Ik heb afgelopen lente mijn eindexamen gehaald (hoera voor mij!) en vervolgens ben ik toegelaten tot de kunstacademie - dus nu moet ik er wel echt dagelijks mee bezig zijn. Vandaag was mijn eerste dag.

Mijn voornemen houdt concreet in dat ik elke werkdag (maandag tot en met vrijdag) in elk geval íéts ga uploaden. Dat kan een cartoontje zijn of een strip of een schets of een schilderij of wat dan ook - er zal iets te zien zijn. (Met uitzondering natuurlijk van de dagen dat ik écht een goede reden heb om het niet te doen, maar ik probeer dat aantal zo klein mogelijk te houden.) Ik denk wel dat ik elke dag pas 's avonds update, omdat ik dan gewoon vaak pas tijd heb.

: )


Nougoed, om te beginnen een oldie (voor mij, niet voor jullie)- over de logica van mijn natuurkunde examen (dat ik overigens wél gehaald heb, dus, mwuhaa!).
(Overigens nog even dit : waarom niet meer in het Engels?
Omdat ik denk dat het uploaden me wellicht iets makkelijker afgaat als ik het gewoon in het Nederlands doe, en omdat ik denk dat hoogstens drie mensen dit weblog af en toe bekijken. Misschien besluit ik later om toch maar terug te gaan naar Engels, maar dat zien we dan wel. ^^)